Bakomfilm!

Under de sex åren som vi arbetat med Försvunnen, från idé till färdig film så har vi även varit flitiga på att dokumentera resan med videokameror.

Månaderna innan inspelningen av själva filmen så plockade vi dessutom in ett filmteam, våra kära kollegor på Istudios. De har sedan dess följt oss på inspelningsplatser, genom klippningen, grading, och till och med när vi var i Los Angeles och jobbade med ljudet – Så var de där och dokumenterade. De har inte bara filmat händelser utan även intervjuat många av dem som arbetat med de olika delarna av filmen. Det kommer bli en omfattande dokumentation som täcker in det mesta i processen att göra en långfilm.

Just nu pågår en febril verksamhet att färdigställa bakomfilmen till en utsatt deadline som vi fått från vårt distributionsbolag Buena Vista. Tanken är att allt ska komma med den framtida dvd- och bluray-releasen.

En inspelnings-session av voice-over till bakomfilmen av Försvunnen. Fr.v. manusförförfattare & regissör Mattias Olsson, producent & regissör Henrik JP Åkesson

Anledningen att vi lagt så mycket krut på att göra en bra bakomfilm förutom för att ha en bra dokumentation, är att vi också vill kunna inspirera andra att få kraft och våga att genomföra sina drömprojekt.

Vi är övertygade om att inget är omöjligt, men med filmen vill vi också belysa att det krävs mycket slit för att komma dit man vill. I vårt fall har det tagit nästan sex år.

Vi hörs!

Mvh,

Henrik JP Åkesson, regissör & producent
Mattias Olsson, regissör & manusförfattare
Försvunnen

~ av Trossfilm på 11 augusti, 2011.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: